thomas lauwens

Thomas Lauwens

Partner

Thomas Lauwens specialiseert zich in het ondernemingsrecht, bouw- en huurrecht en familiaal vermogensrecht. Hij staat in deze materies zowel ondernemingen, zelfstandigen als particulieren bij.

Deze bijstand vertaalt zich in het verlenen van advies, het voeren van gerechtelijke procedures als het ondersteunen van cliënten bij onderhandelingen.

Het opmaken van overeenkomsten, optimaliseren van algemene voorwaarden, factuurinvorderingen en het beslechten van geschillen in (handels)huursituaties, burenhinder, aankoop – en verkoop van onroerend goed,… behoort tot zijn dagelijkse praktijk.

Hij vergadert als lid van BNI Leuven Artois wekelijks met een twintigtal gedreven ondernemers uit uiteenlopende sectoren waardoor hij eveneens de commerciële belangen van zijn cliënten optimaal kan behartigen.

Nadat Thomas eerst een jaar expertise opbouwde op het vastgoeddepartement van een Belgisch advocatenkantoor te Brussel, is hij sinds 2018 lid van de Leuvense balie.

Thomas behaalde naast een Master in de Rechten aan KU Leuven (2015), ook een Master na Master in het Notariaat aan de KU Leuven (2016) en heeft bijkomend een Postgraduaat in de Fiscaliteit (2017).

T. +32 497 23 19 83